Хендмейдъри – група за творци с бизнес мислене

 

Здравей, приятелю и читателю на блога! Днес искам да ти представя една група, която е полезна за всеки един занимаващ се с хендмейд бизнес: Хендмейдъри –  Фейсбук група за творци.

 

Клуб за взаимопомощ

 

Това не е поредната група за продажба, а онлайн клуб-място, където можеш да получиш или да дадеш съвет, подкрепа, идея за своя хендмейд.

В Хендмейдъри задаваме въпроси по наболели проблеми, споделяме страници и опит, търсим решение, коментираме изделия, имаме и дни, в които се упражняваме да продаваме.

Целта ни е да си помагаме по пътя в превръщането на нашето хоби в печеливш бизнес.

Много българи създадат красиви неща. Те искат да работят това, което най-много обичат и им носи удоволствие и удовлетворение-тяхното хоби. Но… не умеят да продават, защото не са търговци, а творци.

Умението да представиш и продадеш своя продукт е не по-малко важно от това да го изработиш.

 

Какви знания научават членовете в Хендмейдъри?

 

Как и къде да продават, на кого, на каква цена, какво казва закона-всичко това обсъждаме в групата.

Споделяме статии, опит, обучения.

 

Какво казват доволните членове за Хендмейдъри

 

 

 

Правила на групата

 

Не се разрешават продажбени постове и постове само със снимки на продукти, които са без текст за искане на съвет или мнение. Изключенията важат само за победител от игра, проведена в групата.

Продажбите стават само в коментар под обявен пост за продажба.

Всички нови членове могат да се представят с това, което правят, страничка, сайт в коментар под поста за Добре дошли и във Files на групата.

Целта е да не се спами излишно и да не се разпръсква информацията във фийда, а да е събрана наедно. Така е по-пригледно.

Всеки е свободен да задава въпроси и да иска мнение, както и да споделя информация, статии, свързани с хендмейда. Но, тъй като се появиха тарикати, които не спазват правилата, постовете се одобряват от админ.

Ако си съгласен/а да спазваш правилата и искаш да си част от една обучаваща се на бизнес общност, те каня в групата за творци – Хендмейдъри. В нея са добре дошли хора, които са жадни за знания – търсещи отговори, идеи, съвети, които искат да превърнат хобито си в бизнес и са готови да прилагат наученото на практика.

Искам да стана част от групата за творци с бизнес мислене

 

Научи още:

Как да увеличиш продажбите си чрез оферта

Как да продаваш, без да продаваш?

 

 

 

Comments

  • Йорданка Миндачкина

    16.10.2020 at 0:01

    Здравейте! Имам хоби което ме завладява с това което се сътворява. Днес бих искала да продам. Бихте ли ми помогнали? Работя със стъкло,изработрам бижута, пана, фигури и т. Н. Моля за съдействие!

Вашият коментар